Krislåda/Krispaket för hemmet

Art.nr
GC101002

Låda för hemmet innehållande det som kan behövas vid ett längre avbrott av samhällets infrastruktur (elnät, mobilnät).

Ett fåtal kvar i lager! (Leveranstid: 1-3 arbetsdagar)
589 NKr
 

Paket med det mest väsentliga förpackat i en back som enkelt kan staplas i garderoben. Innehåller det som behövs för att värma mat, lagra vatten, första hjälpen,väme samt lampa och radio. Fyll sedan själv på med mat och övriga artiklar som ni vet med er behövs för att klara familjens behov. 

Innehåll: 

  • BCB FireDragon Kök + 6 värmetabletter 
  • Vattendunk 10 l
  • Stormtändstickor i vattentät förpackning
  • Värmeljus (6 st)
  • Dynamo radio/ficklampa (laddas med USB eller vevas)
  • Förstahjälpenkit
  • 50 st Vattenreningstabletter (Räcker till 50 liter vatten)Kök

Köket är riktigt enkelt att använda. Vik bara ut det och lägg i en bränsletablett och tänd på den. Tabletterna som består till 100% av naturliga produkter är portionsförpackade så ingen dosering krävs. Räcker sedan gott och väl för att laga en måltid. 


Radio/Ficklampa

En av de viktigaste delarna vid strömbortfall är att hålla kommunikationskanalerna öppna. Slutar mobiltelefonnätet att fungera är radio det bästa sättet att ta till sig information. Den medföljande radion har inbyggda batterier som kan laddas via kabel eller genom att vika ut veven på sidan och veva en stund. Går sedan ladda mobilen för att klara ett samtal, lyssna på radio eller använda ficklampan


Övrigt

Fyll på med mat eller se till att ha lite extra mat hemma i skafferiet. Kompletera sedan boxen med utrustning ni ser som viktigt för familjen. Ex en lista med viktiga telefonnummer och kontanter. Vill ni använda den som en krislåda att ta med om ni behöver lämna hemmet är saker som toapapper, tandborstar och andra hygienartiklar bra att packa med.

Specifikationer
Kapacitet 15 liter
Mått 365 x 295 x 200 mm