Barocook Instant Cooker

Art.nr
BC007

Lagamat utan eld med Barocook. Enkelt och smidigt i skogen, på picknicken, på skoterturen eller till och med i bilen. En stor fördel är att du kan laga maten medan du rör på dig. 

Finns i lager
293 NKr
 

Storlek: 18,5 x 13,5 x 10 cm
Vylym: 850 ml
Vikt: 348 g
Bränsle: Värmepåsar 50 g


Laga mat utan eld. Bacocook gör matlagningen enkel och säker. Genom att använda sig av påsar med 100% naturliga mineraler som reagerar med vatten kokar Barocook maten helt utan behov av gas eller el. Perfekt för campingturen, bilen, hotellet eller jobblunchen. Barocook Instant Coocker består av ett matkärl i rostfritt stål där maten placeras, ett kokkärl för värmepåsen och vattnet som behövs för att starta reaktionen samt ett lock. Allt man behöver göra är att lägga i värmepåsen i kokkärlet, tillsätta vätska, och sedan lägga i matkärlet så värms maten på ca 10-25 minuter beroende på vilken mat som används.Värmepåsarna
Mineralblandningen i värmepåsen skapar en reaktion som ger en temperatur på upp till 130°C. En påse räcker till att värma maten i ca 30 min. Tack vare kärlet kan maten hållas varm i över 60 minuter. Påsen kan sedan slängas i soporna och eftersom innehållet är helt naturligt går det lämna i naturen.


Bacrocook Instant Cooker

  • 100% nedbrytbar, inga koldioxidutsläpp, inga giftiga ämnen
  • Fungerar med orent vatten
  • Går använda överallt då de inte kräver någon ventilation eller riskerar att skapa eld (bilen, helikoptern, torra områden etc)
  • Påsarna går ta med på flyget
  • Rent och enkelt, bara matkärlet behöver rengörasInnehåller:  Kokkärl 850 ml, 1 st 50 g värmepåse, instuktion, förvaringspåse i plast

Specifikationer
Kapacitet 850 ml
Anslutning Bränsle: Värmepåsar 50g
Mått 18,5 x 13,5 x 10 cm
Packvikt 348 g
Material Rostfritt stål, Tritan, PP, PC
Övriga specifikationer Innehåller:
Kokkärl 850 ml
1 st 50 g värmepåse
Instuktion